Modele incineratoare

Flextim® este echipa de specialisti romani ce proiecteaza, produce, comercializeaza si asigura mentenanta incineratoarelor destinate neutralizarii deseurilor marca IncinerPro.

Clientii nostri sunt firme din Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria si Ucraina, activand in cele mai diverse domenii (cresterea animalelor, abatorizare, procesare, universitati de medicina veterinara, canise, prestare de servicii de incinerare).

IncinerPro este denumirea sub care se regasesc toate cele 4 game principale de  incineratoare  destinate eliminarii deseurilor:

  • IncinerPro i – incineratoare cu camera principala de ardere fixa
  • IncinerPro r – incineratoare cu camera principala de ardere rotativa
  • IncinerPro a – incineratoare mobile
  • IncinerPro u – incineratoare mobile pentru situatii de urgenta

Incineratoarele IncinerPro sunt intr-un continuu proces de dezvoltare, astfel incat am integrat elemente si optiuni ce aduc avantaje deosebite fata de alte produse existente pe piata (sisteme de alarma vizuala si sonora, monitorizare si control prin tehnologie touch-screen, automatizari, rezistenta la temperaturi inalte si multe altele).

Produsele noastre se caracterizeaza prin robustete, siguranta in exploatare, automatizarea procesului de ardere si postardere, flexibilitatea in proiectare si productie, sisteme avansate de monitorizare si control a parametrilor de functionare.

Calitate si mediu

Calitatea produselor si serviciilor noastre este confirmata si sustinuta de faptul ca suntem o companie care a implementat atat stadardul de calitate ISO 9001 cat si pe cel de mediu ISO 14001.

Serviciile noastre

Proiectam, dezvoltam, producem, comercializam si asiguram servicii postvanzare pentru produsele noastre: incineratoarele pentru deseuri marca IncinerPro.

Asiguram servicii complete de vanzare si post-vanzare:

  • Consultanta in alegerea unui produs optim
  • Instalare si punere in functiune
  • Instruire operatorului/operatorilor
  • Documentatie tehnica, instructiuni de pre-instalare si instalare, instructiuni de utilizare (in limba utilizatorilor)
  • Service in garantie si post garantie cu echipa proprie de tehnicieni de service
  • Impreuna cu clientii nostri inovam si cream produse si aplicatii noi, adaptate cerintelor si aplicatiilor specifice. Flexibilitatea deosebita este datorata faptului ca intreg procesul de proiectare si productie este controlat integral de catre echipa noastra, astfel incat performantele, design-ul, automatizarile sunt caracteristici ce sunt continuu dezvoltate.

Daca sunteti interesati sa utilizati produsele noastre, sau sunteti interesati de o colaborare in ceea ce priveste distributia va rugam sa ne contactati.

Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile necesare si pentru a va comunica informatii de specialitate.

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026