Modele incineratoare

Cum aleg incineratorul potrivit?

Cele aproape 20 de modele standard de incineratoare IncinerPro difera din punct de vedere tehnic.

Fiecare dintre aceste modele este proiectat si construit de specialistii nostri bazat pe specificul activitatii desfasurate, tip de deseu, modalitatea de operare, in asa fel incat sa optimizati consumul, rata de ardere si costurile de functionare.

Pentru alegerea unui model potrivit de incinerator destinat eliminarii deseurilor de origine animala trebuie sa cunoasteti cateva informatii initiale:

 • Ce tip de activitate desfasurati/veti desfasura: Ex.: crestere animale, abator, procesare, servicii de incinerare, canisa, etc.
 • Ce tip de deseu veti incinera si de la ce specie de animale provine? Ex.: carcase porc, deseu de abator, s.a.
 • Ce compozitie are deseul? Ex.: % oase, % intestine s.a.
 • Ce cantitate de deseu generati zilnic / saptamanal / lunar (cantitate exprimata in kg) ?
 • Cum doriti sa incinerati deseul? Ex.: zilnic, o data/de mai multe ori pe saptamana, lunar.
 • Ce tip de combustibil aveti la fata locului? Ex.: gaz natural, GPL, motorina.

Aceste informatii (precum si altele pe care le veti discuta impreuna cu specialistii nostri) sunt obligatorii pentru a va putea propune un incinerator din gama IncinerPro la cel mai bun raport pret/calitate.

Recomandari de utilizare incineratoare IncinerPro, in functie de aplicatie:

 • PASARI

  Pentru incinerarea deseurilor rezultate din fermele de crestere a pasarilor (ex: pui, gaini) va recomandam toate modelele IncinerPro, in functie de cantitatea de deseu generata. Astfel, in timp ce incineratorul IncinerPro i75 este recomandat cu precadere incinerarii gainilor outoare, toate celelalte modele, inclusiv cele de capacitati foarte mari (de exemplu IncinerPro i7000) se pot utiliza pentru incinerat pasari.

 • PORCI (SUINE)

  Pentru incinerarea suinelor va propunem o gama mare de incineratoare, in functie de volumul animalului dar si in functie de cantitatea totala de deseu pe care doriti sa o incinerati per sarja. Astfel, va recomandam sa alegeti intre:

  – Incineratorul IncinerPro i200 –  recomandat pentru incinerat tineret-porci mici, cantitati reduse de deseu

  – Incineratorul IncinePro i400 si IncinerPro i500 (variantele cu incarcare verticala si orizontala) pentru incinerare porci la ingrasat si scroafe (IncinerPro i500)

  – IncinerPro i1000, i1750, i2000, i3500, i7000 ca si incineratoare stationare utilizabile inclusiv in cazul incinerarii scroafelor si cantitatilor mai mari de deseu

  – Incineratoarele mobile (ex. a1000, a2000)

  – Incineratoarele stationare si mobile, de capacitate mare, din gama IncinerPro u

 • BOVINE (VACI), ECVIDEE (CAI)

  Pentru a incinera animale de mari dimensiuni, de volum mare (precum o vaca sau un cal) va recomandam sa alegeti modele cu incinta principala de ardere cat mai mare, de exemplu incineratoarele IncinerPro i1750, IncinerPro i2000, IncinerPro i7000, precum si gama IncinerPro u (ex.: 3500, 6500, 7000, 8000, 9000).

 • ABATORIZARE / CARMANGERIE

  In functie de cantitatea de deseu pe care doriti sa o incinerati per sarja (adica ce cantitate maxima doriti sa incapa la o incarcare in incinta principala), va recomandam sa alegeti incineratoarele IncinerPro cu incarcare verticala (pe sus) si, in functie de situatie, modelele care pot fi echipate suplimentar cu un gratar special pentru incinerarea deseurilor de jur-imprejur (ex.: IncinerPro i850, i1750, i2000, IncinerPro – gama u).

 • ALTE APLICATII

  Incinerarea deseurilor de origine animala este necesara in multe alte domenii de activitate, de exemplu activitati sanitar-veterinare, colectare deseuri s.a. Va rugam sa ne contactati si sa ne descrieti cat mai detaliat deseul, cantitatile, frecventa de generare, ce combustibil aveti la dispozitie precum si restul informatiilor pe care vi le vom solicita.

  O scurta intalnire sau discutie telefonica cu unul dintre specialistii nostri va va oferi o imagine clara asupra avantajelor modelului recomandat, atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026