Modele incineratoare

Service, revizii, interventii rapide si profesioniste

Serviciile de mentenanta, revizie si interventie sunt asigurate de echipa proprie de tehnicieni de service, autorizati ISCIR.

Echipamentele noastre sunt insotite la livrare de documentatia tehnica detaliata, instructiuni de preintalare si operare. Produsele noastre sunt certificate CE si au fost proiectate si construite de compania noastra certificata ISO 9001 si ISO 14001.

Perioada de garantie si serviciile aferente sunt detaliate in Contractul de Service.

Masinile de interventie sunt echipate cu kituri complete de piese de schimb (inclusiv arzatoare), astfel incat putem asigura reparatiile si reviziile in cel mai scurt timp, fara a afecta procesul de lucru.

In Timisoara, in depozitul central, avem un stoc permanent de piese de schimb si consumabile adaptat numarului de incineratoare aflate in utilizare si contractelor de service aflate in derulare.

 

Am fost si suntem in continuare solicitati pentru interventii tehnice la incineratoare achizitionate de la alte companii sau alti producatori care nu pot asigura un service profesionist.

  • Daca intampinati probleme tehnice la un incinerator achizitionat de la o alta companie / producator (alt model fata de gama noastra, IncinerPro) si va doriti o interventie rapida, va rugam sa ne contactati pentru a discuta problema tehnica intampinata si modul de solutionare. Intelegem perfect necesitatea ca un echipament de incinerare sa functioneze la parametrii optimi, astfel incat sa va puteti defasura in bune conditii activitatea.

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026