Optionale incineratoare

Monitorizarea emisiilor incineratorului

Incineratorul IncinerPro poate fi echipat cu un sistem modern pentru monitorizarea emisiilor, masurarea noxelor, acolo unde este necesar acest proces.

Incinerator Spalare Gaze
  • Masuratori continue pentru parametrii de proces precum concentratia de oxigen (O2), presiunea, temperatura gazelor de ardere evacuate.

  • Masuratori continue prin senzori electrochimici precum: monoxid de carbon (CO), carbon organic total (TOC), monoxid si dioxid de azot NOx (NO+NO2), dioxid de sulf (SO2), acid clorhidric (HCl), acid fluorhidric (HF)
  • Masuratori continue pentru pulberi 
  • Optional, se pot instala senzori suplimentari pentru monitorizarea a si mai multi parametri: Br2, C2H4, C2H4O, CH2O, Cl2, H2, H2S, HBr, O3.

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026