Modele incineratoare

Legislatia europeana privind incinerarea deseurilor

Incinerarea deseurilor de origine animala in Uniunea Europeana se face prin respectarea Regulamentului (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European şi al Consiliului din 21  octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman.

Modul de aplicare al acestui Regulament este detaliat in Regulamentul (UE) nr. 142/2011 al Comisiei din 25 februarie 2011 de punere în aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1069/2009 al Parlamentului European și al Consiliului de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animală și  produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman și de punere în aplicare a Directivei 97/78/CE a Consiliului în ceea ce privește anumite probe și produse care sunt scutite de la controalele sanitar-veterinare la frontieră în conformitate cu directiva menționată.

In afara termenilor Regulamentelor mai sus mentionate, in functie de tara (sau anumite regiuni) pot exista cerinte suplimentare impuse de autoritati (mediu, sanatate, sanitar-veterinar, etc). Va recomandam sa va interesati si pe plan local daca exista restrictii suplimentare in zona in care doriti sa instalati un incinerator pentru deseuri de origine animala.

Compania noastra va va furniza toata documentatia solicitata pentru a dovedi confomitatea produselor.

Informatiile referitoare la legislatie, prezentate pe acest website, se bazeaza pe ceea ce avem la cunostinta in prezent. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventuale erori sau informatii neactualizate (acestea neavand scopul de a induce in eroare).

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026