Optionale incineratoare

Spalarea gazelor emise

In functie de tipul de deseu incinerat este posibil sa fie necesara o operatiune de curatare a gazelor inaintea evacuarii in atmosfera. In acest mod emisiile vor fi curate, nivelul poluantilor se vor incadra in limitele impuse de legislatia de mediu.

Incinerator Spalare Gaze
  • In situatia in care aveti alte deseuri decat cele de origine animala, gazele rezultate din camera post combustie a incineratorului IncinerPro vor fi filtrate utilizand un echipament de tip „scrubber Venturi” ce asigura absorbtia umeda a poluantilor.
  • Spalatorul ofertat este un epurator cu eficienta ridicata, de capacitate adecvata, necesar pentru colectarea particulelelor dar si pentru neutralizarea gazelor acide. Spalatorul este dimensionat si personalizat in functie de modelul de incinerator IncinerPro achizitionat.
  • Controlul, monitorizarea nivelului emisiilor se face prin utilizarea unui sistem separat pentru monitorizarea emisiilor, capabil sa masoare parametrii de proces (ex.: oxigen, presiune temperatura), CO, TOC, NOx, SO2, HCl, HF, pulberi etc.

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026