Optionale incineratoare

Recuperatoare de caldura

Atunci cand utilizati pentru perioade indelungate din zi (sau chiar continuu) incineratoarul pentru deseuri, este util sa luati in calcul si posibilitatea de a recupera caldura.

Deoarece temperatura la cosul de evacuare a gazelor incineratorului depaseste 850 grade Celsius, aveti posibilitatea de a transforma aceasta energie astfel incat sa aveti beneficii in activitatea desfasurata (ex.: incalzirea apei pentru spalare).

Pentru a afla daca un recuperator de caldura este intr-adevar o solutie aplicabila in activitatea dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Vom analiza impreuna modul de utilizare a incineratorului, tipul de deseul incinerat si vom stabili daca recuperatorul de caldura este oportun.

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026