Modele incineratoare

Incineratoare IncinerPro u

Incineratoare pentru situatii de urgenta

Gama conceputa pentru a elimina cantitati mari de deseu, atunci cand metodele si capacitatile conventionale sunt depasite (epizootii). Avantaje: mobilitate (montate pe semiremorci omologate RAR), autonomie (generator de curent, tanc combustibil), capacitate maxima de incarcare, rata maxima de ardere.

incinerator deseuri inciner pro semiremorca

Incinerator IncinerPro u – montat pe semiremorca

Incineratoarele mobile IncinerPro din gama “u”, fixate pe semiremorca, sunt omologate RAR, intreg ansamblul respectand cerintele de transport pe drumurile publice din Romania, conform Ordonantei Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, cu modificarile si completarile ulterioare, nefiind agabaritice

Detalii Incinerator
incinerator deseuri inciner pro platforma

Incinerator IncinerPro u – pe platforma

Incineratoarele IncinerPro din gama “u”, fixate pe platforma, reprezinta solutia profesionala atunci cand doriti sa eliminati cantitati mari de deseu in timp scurt, dar capacitatea de distrugere prin metode si echipamentele conventionale este depasita.

Detalii Incinerator

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Bentley Industry™ este o companie romaneasca, formata dintr-o echipa de profesionisti, care proiecteaza, produce, pune in functiune si asigura mentenanta pentru gama de incineratoare fabricata.

Garantie & Post Garantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026