Modele incineratoare

Servicii Incineratoare

Proiectam, dezvoltam, producem, comercializam si asiguram servicii postvanzare pentru produsele noastre: incineratoarele pentru deseuri marca IncinerPro.

Produsele noastre sunt in prezent utilizate atat in Romania cat si in tarile vecine (ex.: Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Ucraina) de catre clienti cu activitati diverse, precum  ferme de cresterea a animalelor, abatoare, carmangerii, canise, centre ecarisaj, universitati veterinare, prestatori servicii incinerare

 

Asiguram servicii complete de vanzare si post-vanzare:

  • Consultanta in alegerea unui produs optim
  • Instalare si punere in functiune
  • Instruire operatorului/operatorilor
  • Documentatie tehnica, instructiuni de pre-instalare si instalare, instructiuni de utilizare (in limba utilizatorilor)
  • Service in garantie si postgarantie cu echipa proprie de tehnicieni de service
  • Impreuna cu clientii nostri inovam si cream produse si aplicatii noi, adaptate cerintelor si aplicatiilor specifice.

Flexibilitatea deosebita se datoreaza faptului ca intreg procesul de proiectare si productie este controlat integral de catre echipa noastra, astfel incat performantele, design-ul, automatizarile sunt caracteristici mentinuate la cele mai inalte standarde.

Echipa proprie de ingineri de service specializati, autorizati ISCIR, asigura interventia rapida la fata locului, mentenanta in garantie si post-garantie, reviziile, reparatiile, derularea conforma a contractelor de service incheiate.

Masinile de interventie sunt echipate cu setul complet de piese de schimb si accesorii astfel incat interventiile, constatarile, reviziile sunt realizate in cel mai scurt timp. In acest mod clientii nostri beneficiaza de functionarea fluenta a incineratoarelor pentru o perioada maxima de timp.

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026