Modele incineratoare

Service, mentenanta, garantie

In calitate de producator al gamei de incineratoare pentru deseuri marca IncinerPro, suntem in mod constant preocupati de functionarea fluenta a echipamentelor livrate: asiguram servicii post-vanzare, piese de schimb si consumabile precum si update-uri de software (daca exista noi versiuni disponibile).

Echipamentele noastre sunt insotite la livrare de documentatia tehnica detaliata, instructiuni de preintalare si operare. Produsele noastre sunt certificate CE si au fost proiectate si construite de compania noastra certificata ISO 9001 si ISO 14001.

Mentenanta, reviziile si interventiile sunt asigurate de echipa proprie de tehnicieni de service autorizati ISCIR.

Masinile de interventie sunt echipate cu kituri complete de piese de schimb (inclusiv arzatoare), astfel incat putem asigura reparatiile si reviziile in cel mai scurt timp, fara a afecta procesul de lucru.

In depozitul central pastram un stoc permanent de piese de schimb si consumabile adaptat numarului de incineratoare aflate in utilizare si contractelor de service aflate in derulare.

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea incineratorului potrivit pentru activitatea desfasurata. Proiectam, producem, punem in functiune si asiguram mentenata pentru intreaga gama de incineratoare fabricate.

Garantie & Postgarantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026