Modele incineratoare

Incineratoare IncinerPro i

Incineratoare cu camera de ardere principala fixa

Recomandate in cele mai uzuale situatii (mortalitate tehnologica in ferme de crestere a animalelor), abatoare, carmangerii. In functie de cantitatea de deseu, unul sau mai multe incineratoare pot fi necesare pentru a elimina deseul.

incinerator deseuri inciner pro i1000 1

Incinerator IncinerPro i1000

Modelul IncinerPro i1000 face parte din gama de incineratoare cu camera de ardere principala fixa si este recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mediu si mare (ex.: ovine, suine, deseuri de abator si carmangerie, etc).

Detalii Incinerator
incinerator deseuri inciner pro i850 2

Incinerator IncinerPro i850

Modelul IncinerPro i850 face parte din gama de incineratoare cu camera de ardere principala fixa si este recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mediu si mare, in special deseuri cu incarcatura mai mare de umiditate sau putere calorifica mai mica (ex.: pasari, deseuri de abator si carmangerie, etc).

Detalii Incinerator
incinerator deseuri inciner pro i500

Incinerator IncinerPro i500

Modelul IncinerPro i500 face parte din gama de incineratoare cu camera de ardere principala fixa si este recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mediu (ex.: pasari, animale de companie, ovine, suine (inclusiv scroafe), deseuri de abator si carmangerie, etc).

Detalii Incinerator
incinerator deseuri inciner pro i400

Incinerator IncinerPro i400

Modelul IncinerPro i400 face parte din gama de incineratoare cu camera de ardere principala fixa si este recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mic si mediu (ex.: pasari, animale de companie, ovine, suine, deseuri de abator si carmangerie, etc).

Detalii Incinerator
incinerator deseuri inciner pro i200

Incinerator IncinerPro i200

Incineratorul IncinerPro i200 face parte din gama de incineratoare cu camera de ardere principala fixa si este recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mic si mediu (ex.: pasari, animale de companie, ovine, suine tineret, deseuri de abator si carmangerie, etc).

Detalii Incinerator
incinerator deseuri inciner pro i150

Incinerator IncinerPro i150

Modelul IncinerPro i150 face parte din gama de incineratoare cu camera de ardere principala fixa si este recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mic (ex.: pasari, animale de companie sau alte animale de marime similara).

Detalii Incinerator
incinerator deseuri inciner pro i75

Incinerator IncinerPro i75

Cel mai mic model din gama “i” (incineratoare cu camera de ardere principal fixa) este recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mic (ex.: gaini outoare, alte animale de marime similara).

Detalii Incinerator

SERVICII

Servicii incineratoare

Consultanta

Bentley Industry™ este o companie romaneasca, formata dintr-o echipa de profesionisti, care proiecteaza, produce, pune in functiune si asigura mentenanta pentru gama de incineratoare fabricata.

Garantie & Post Garantie

Produsele noastre sunt acoperite de garantie conform legislatiei in vigoare

Personalul calificat asigura serviciile specifice in perioada de garantie si post-garantie

Service

Personalul calificat (inginerii de service, inclusiv autorizati ISCIR) asigura fluenta in functionare a produselor in conformitate inclusiv cu conditiile de garantie.

Piese de Schimb

Asiguram piese de schimb si consumabile pentru produsele vandute, in conformitate cu politicile producatorilor.

Aveti nevoie de ajutor in achizitionarea unui incinerator?

+40 754 904026