Gama Incineratoare

IncinerPro i

Incineratoarele cu camera de ardere fixa – IncinerPro i – sunt recomandate in cele mai uzuale situatii (mortalitate normala in ferme de crestere a pasarilor, ovinelor, suinelor, bovinelor), abatoare, carmangerii.

In functie de cantitatea de deseu, unul sau mai multe incineratoare pot fi necesare pentru a elimina deseul.

IncinerPro r

Gama “r” (IncinerPro r) cuprinde incineratoare cu capacitate de ardere a deseurilor cu putere calorifica scazuta (ex.: oua, deseu de abator cu umiditate mare).

Prin particularitatile constructive (camera de ardere rotativa) aceste incineratoare permit obtinerea unor rate de ardere superioare, prin amestecarea deseului in timpul arderii.

IncinerPro a

Incineratoarele mobile (IncinerPro a) sunt solutia ideala daca prestati activitati de incinerare sau sunteti autoritate locala si doriti eliminarea, la fata locului, a animalelor moarte, produselor expirate sau confiscate de pe teritoriul administrat.

Aceste incineratoare sunt autonome, gata de utilizare (montate pe remorca tractabila, echipate cu tanc combustibil, generator curent).

IncinerPro u

Gama IncinerPro u este conceputa pentru a elimina cantitati mari de deseu, atunci cand metodele si capacitatile conventionale sunt depasite (ex.: epizootii).

Echipamentele destinate situatiilor de urgenta (IncinerPro u) au mobilitate (montate pe semiremorci omologate RAR), autonomie (generator de curent, tanc combustibil), capacitate maxima de incarcare, rata maxima de ardere.